Seancat plenare

Kuvendi i zhvillon punimet sipas një kalendari, të propozuar nga Kryesia, në konsultim me Qeverinë, me kryetarët e grupeve parlamentare dhe me kryetarët e komisioneve parlamentare.

Mbledhjet plenare të Kuvendit mbahen zakonisht dy herë në muaj dhe java plenare fillon ditën e enjte. Kryesia e Kuvendit e cakton datën dhe vendos për rendin e ditës së mbledhjes së Kuvendit.

Plenare 22 gusht 10:00 Transkripta Shih Seancen
Rendi Dites
1 . Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2018 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Europian
2 . Shqyrtimi i propozimit të Grupit të deputetëve për shpërberjen e Legjislaturës së gjashtë (6) të Kuvendit të Republikës së Kosovës
Jashtëzakonshme 01 korrik 11:00 Transkripta
Rendi Dites
1 . Situata aktuale e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë - angazhimi i institucioneve të Republikës së Kosovës për të drejtat dhe vështirësitë e tyre