Lajmet e fundit

Kryeparlamentari Veseli bëri homazhe për heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

e shtunë, 23.11.2019

Të shtunën në Kuvendin e Kosovës bëhen homazhe për heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

e premte, 22.11.2019

Programi “Punëtoritë për Demokraci” vazhdon të sjell nxënës në Kuvend

e enjte, 14.11.2019

Programi i Kuvendit ‘’Punëtoritë për Demokraci’’ po vazhdon të realizohet me nxënës filloristë nga e tërë Kosova.

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në seancën solemne për nder të 9-vjetorit të pavarësisë

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!